Ahmetli Şehit Hakkı Erdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://ahmetlimeslekiveteknikanadolu.meb.k12.tr
Adres : BARBAROS MAH. FATİH CAD. NO: 10 İÇ KAPI NO: 2 AHMETLİ / MANİSA
VİZYON : Biz, bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
MİSYON : Mükemmel bir dünya için kendini ve toplumu sürekli geliştiren mutlu ve özgür insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Her yıl Ahmetli Şehit Hakkı Erdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak başarılarımız artarak devam etmektedir.

Servis :
Ulaşım : Okulumuz Salihli ve Turgıtlu ilçeleri arasında Ankara asfaltı üzerindedir.İki ilçeyede 20 km mesafededir.
Yerleşim Yeri : Ankara asfaltı üzerindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuzun il merkezine uzaklığı 60 km´dir.Okulumuz Ahmetli ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus+ k101 Öğretmen Hareketliliği Programı 2019 7/24 Sıfır Tolerans